Thanks Thanks:  1
Results 1 to 5 of 5

Thread: Why does my browser load the wrong website?

  1. #1

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    194

    Thumbs down Why does my browser load the wrong website?

    Periodically, but frequently, when I click on my bookmark for GAGB forums the browser appears to start to load GAGB - but then suddenly starts loading the Mozilla home page, whic opens.

    I have tried clearing private data when this happens - but to no avail. All I can do is close down and re-boot.

    It appears, for the time being at least, to only occur with the GAGB forums. Once it happens I can never open the forums. I can go to GAGB, say the home page or the landowner database no problem, but when I then click on the forums link.............Mozillaa

    So I switch to IE and gues what happens when I load the GAGB forum.............MOZILLLAAAAAA

    And if I go to another machine on our home network ----Well you have probably guessed it

    Yet reboot and OK til the next time.



    Any ideas

  2. #2

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Warfield, Berkshire
    Posts
    436

    Default

    This is the kind of thing you have to see to believe! The other day Heffalump007 tried repeatedly to log a Terracache and each time he submitted his log, his browser went to Google. He came over to see us and whilst here he tried again and of course it worked as expected. Bemusement all round. I have a problem with Mozilla that it never remembers my browsing history between sessions, even though it is configured to. EEk!

  3. #3

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wiltshire
    Posts
    5,520

    Default

    This probably isn't the problem, but are you using the .co.uk address?

    http://www.gagb.co.uk/forums/
    ​​Do not go gentle into that good night.
    Rage, rage against the dying of the light. (Dylan Thomas)​


  4. #4

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wiltshire
    Posts
    5,520

    Default

    sandvika wrote:
    I have a problem with Mozilla that it never remembers my browsing history between sessions, even though it is configured to.
    I have that same problem - it used to, then it decided not to any longer...
    ​​Do not go gentle into that good night.
    Rage, rage against the dying of the light. (Dylan Thomas)​


  5. #5

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    194

    Default

    Quote Originally Posted by Bill D (wwh) View Post
    This probably isn't the problem, but are you using the .co.uk address?

    http://www.gagb.co.uk/forums/

    I am now, let's see if that makes a difference, ta Bill!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •