Thanks Thanks:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: "send to gps" function not working

  1. #1

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Dalston, near Carlisle
    Posts
    78

    Default "send to gps" function not working

    Hi all you techy type peeps......we have a problem......the function on the GSP cache page "send to gps" has stopped working. My mate Eric from team Heather W noticed first, and asked if mine worked....well it doesn't The window appears and has no "write" box, etc, on show, and says I need the latest plug-in.....which we both have....and still nowt. I use the old computer to download caches as my garmin lead is serial. I tried it on my laptop.....knowing I don't have any gps recognised, and the window appears telling me no plug-in detected, (as expected), but the "write", and the "find devices" boxes are greyed out.

    Any ideas chaps and chapesses?

    Cheers,

    Gaz

  2. #2

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Land of the Bear and Ragged Staff!
    Posts
    843

    Default

    Web browser Internet Explorer 6?
    Upgrade to IE7
    Or use Firefox -which has loads of nice scripts for Geocaching!

    Send to GPS on IE6 went wonky on a recent Groundspeak update...
    I have a Geocaching problem...
    Work gets in the way!

    * Cache Walker -Caching by byway, not highway! CacheWalker.co.uk
    Walking and Caching in Warwickshire, Worcestershire, Gloucestershire areas

  3. #3

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Dalston, near Carlisle
    Posts
    78

    Default

    Yeah, ie6. Gonna upgrade to ie7 cos I like having my favourites on the left hand side all the time, albeit as narrow as pos, and I don't think you can with firefox......unless someone knows different!

    Thanks for the heads-up Bear,

    Gaz

  4. #4

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    63

    Default

    Quote Originally Posted by GAZ View Post
    ...I like having my favourites on the left hand side all the time, albeit as narrow as pos, and I don't think you can with firefox......unless someone knows different!
    Did you try??? Press Ctrl-B or View->Sidebar->Bookmarks

  5. #5

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    261

    Default

    Quote Originally Posted by rutson View Post
    Did you try??? Press Ctrl-B or View->Sidebar->Bookmarks
    A fellow Firefox fan (hey! alliteration! ) can confirm this works a treat.

  6. #6

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Land of the Bear and Ragged Staff!
    Posts
    843

    Default

    If you install Firefox, it will/can import all your IE favs for you.

    Install Greasemonkey and get OS maps on cache pages and LOADS of other 'can't do without' features!
    Last edited by Bear and Ragged; 15th April 2009 at 08:42 PM. Reason: speelin
    I have a Geocaching problem...
    Work gets in the way!

    * Cache Walker -Caching by byway, not highway! CacheWalker.co.uk
    Walking and Caching in Warwickshire, Worcestershire, Gloucestershire areas

  7. #7

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Dalston, near Carlisle
    Posts
    78

    Default

    I can see me putting firefox on again..........cheers for the advice!

    Gaz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •