Thanks Thanks:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Search results display problem

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wiltshire
    Posts
    5,520

    Default

    When I do a search then go to forum pages from the list of results, the search terms are invisible on those pages.

    I just did a search for 'calendar'. In the forum pages that come up, every time the word 'calendar' should occur, there's a blank space. If I use the cursor to highlight the text the word appears, so presumably it's some sort of font problem causing the word to disappear against the background.
    ​​Do not go gentle into that good night.
    Rage, rage against the dying of the light. (Dylan Thomas)​


  2. #2

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    125

    Default

    Ahhh! I think I have an answer for this problem.

    Will try and sort it tomorow.

    Thanks for bringing it to our attention Bill.

  3. #3

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    125

    Default

    Yep !

    That fixed it.

  4. #4

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Wiltshire
    Posts
    5,520

    Default

    Many thanks, the search terms are now highlighted in a nice medium blue!

    Now for something you don't want to know. The search is presumably case sensitive, so if the capitalisation is different in the forum text to the way it was in the search then the search term is not highlighted. Also, it's not highlighted if it has adjacent punctuation, for example if it's in inverted commas.

    Just trying to keep you busy!
    ​​Do not go gentle into that good night.
    Rage, rage against the dying of the light. (Dylan Thomas)​


  5. #5

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    125

    Default

    I discovered that the same colour is used to highlight text elsewhere, and one of those "elsewhere's" had a green background. The mid blue on the green background was 'orrible, so I have changed it to dark blue.
    The search is presumably case sensitive
    No, it's not, thankfully
    Also, it's not highlighted if it has adjacent punctuation
    Hmmm ! Unfortnately, this is true. :angry:

    I believe this is fairly common on 'simple' search facilities, and it looks like fairly major work to overcome it. The pain is probably not worth the gain but will take a look at the support for this issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •